Bedrukking

U wilt uw golfballen voorzien van uw logo? Dan bent u bij Nassau aan het juiste adres!
Wij hebben 3 opties voor u als het gaat om golfballen met bedrukking, hierdoor hebben wij voor elke drukopdracht de beste oplossing!

Bedrukking in de fabriek

Gratis Bedrukking van uw golfballen in Korea

Vanaf 1440 stuks kan Nassau Golf uw golfballen gratis voorzien van bedrukking in maximaal 4 kleuren.

Elke golfbal is voorzien van een laklaag. Normaal wordt een logo op de laklaag gedrukt d.m.v. ‘tampondruk’ . Golfballen van Nassau Golf worden al in de fabriek bedrukt vóórdat de bal van de laklaag wordt voorzien. Dit geeft het voordeel dat de bedrukking veel slijtvaster is dan bij golfballen waarbij de bedrukking achteraf wordt aangebracht. De levertijd voor in Zuid-Korea bedrukte golfballen is circa 8 weken na goedkeuring van de drukproef (bij invliegen is de levertijd 4 weken). Bij bijna alle merken wordt uw logo tussen de merknamen gedrukt. Een voordeel van Nassau logoballen direct uit de fabriek is dat er slechts eenmaal het merk Nassau op de bal staat, hierdoor is er meer ruimte voor uw bedrukking.

Tampondruk in Nederland

Voor snelle leveringen hebben wij een eigen drukkerij tot onze beschikking. Deze drukkerij maakt gebruik van tampondruk. Deze optie is ideaal als u snel uw golfballen met bedrukking tot uw beschikking wilt hebben.

UV print in Nederland

Sinds kort hebben wij ook een uv-printer tot onze beschikking. Dit betekent dat wij uw bedrukte golfballen al binnen 5 werkdagen kunnen leveren! Een ander groot voordeel hiervan is dat wij full-color kunnen bedrukken. Dat betekent foto’s, logo, tekeningen en wat u maar kunt bedenken. Het 3e grote voordeel is dat wij ook kleine aantallen kunnen leveren, al vanaf 10 dozijn!


Choose your country/language: Nederland France Deutschland United Kingdom België/Belgique Italia España Česko Danmark Sverige Magyar Köztársaság Schweiz/Suisse
Send this to a friend